Trenger du en vikar eller flinke folk til et prosjekt?

Merli Service har siden oppstarten 2014 tilbudt utleie av personell og utstyr.

Har du midlertidig behov for arbeidskraft? Vi forstår at behov for personell kan variere over tid, for eksempel ved svingninger, økt oppdragsmengde eller organisasjonsendringer. Vår lidenskap er å bistår deg med kompetent arbeidskraft. Vi håndterer både store og små prosjekter, samt utrulling/oppstart av større bemanningsbehov, innen bygg, anlegg, on/offshore samt prosjekter til trikk & jernbane.

Vi er her for å hjelpe deg, enten du er på søken etter din neste medarbeider, kollega eller leder. Vår lidenskap ligger ikke bare i å finne mennesker som kan utføre jobben. Gjennom vår nysgjerrige, teknologiske nytenkende og engasjerte tilnærming legger vi til rette for å oppdage, forvalte og utvikle talenter. Dette mener vi utgjør hele forskjellen, for alle parter – både på kort og lang sikt.

Redusert risiko

En endring i Arbeidsmiljøloven 2019 innebærer at norske arbeidstakere nå skal jobbe under forutsigbare ansettelsesforhold, og det betyr i praksis at alle har krav på det som kalles et reelt stillingsomfang, som igjen vil si fast ansettelse gjennom en avtalt stillingsprosent. Dette gir en mer forutsigbar arbeidshverdag, både for arbeidstaker og arbeidsgiver.

For dere, som kunde av Merli Service AS, innebærer det at vi signerer kontrakt med aktuell vikar, og leier så kandidat videre ut til dere. Avtalt stillingsprosent vil variere fra person til person, avhengig av deres behov og hvilke oppdrag dere kan tilby.

La oss gjøre det vi er best på, slik at du kan bruke tiden på det som er viktigst for deg.

KONTAKT OSS GJERNE FOR EN UFORPLIKTENDE PRAT. 40054002  epost: bane@merliservice.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *