Feiing:
Merli Service tilbyr feiing av uteområder med fast dekke – maskinelt og manuelt. Stor variasjon i underlaget og fremkommelighet gjør at vi legger vekt på å sette inn det tiltaket vi mener er best egnet. Vi fjerner strøsingel, grus og masser etter vinteren. Vi tar på oss alt fra manuell feiing av trapper og gangstier til større plasser og veier. Dersom du har ekstra høye krav til uteområdet tilbyr vi fastavtale på regelmessig feiing.

Vi utfører også feiing i forbindelse med anleggsarbeider hvor jord, grus og sand blir dratt ut over veier og plasser. Inntil bygninger, på smale stier eller andre trange adresser kan det være nødvendig med håndarbeid. Her er det rå muskelkraft og kost, spade og løvblåser som må til.

Spyling:
For beste resultat etter feiing, anbefales høytrykksspyling av plasser og veier. Spylingen fjerner finstøvet nede i asfalten som feiemaskinen ikke får med seg.

Vi har utstyr for maskinell spyling av større områder, eller manuell spyling av trange steder. Vi har profesjonelt maskinmontert spyleutstyr for store arealer som også kan betjenes med lanse for høyttrykkspyling av vanskelig tilgjengelige områder. Dette utføres ofte i kombinasjon med maskinell feiing.

Feiing og vask av garasjer:
For rengjøring av garasjer, benyttes spesielle feie- og vaskemaskiner. Feiingen utføres med maskin med spesielle støvfiltere, både for å hindre støving under arbeid og for beste mulig resultat. Etter feiing, utføres vasking/skuring av gulvet med spesialmaskin som legger ut såpe og vann, skurer og samler vaskevannet opp igjen. Dersom manuell høytryksspyling ønskes for vegger, tak eller gulv, har vi spesielt utstyr for dette.

Ta kontakt for pristilbud! 40054003 epost: utleie@merliservice.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *