Merli Service arbeider innenfor flere typer fagfelt som bygg og anlegg, jernbane, vei og utendørs vedlikehold. Vi arbeider hardt innenfor våre oppgaver og ser etter deg med minst like høy arbeidsmoral.

Får du kick av fysisk arbeid og høyt tempo?
Ta med deg din energi og din sult etter å lykkes, for vinteravdelingen på Bjørkelangen trenger en ny kollega. Nå er vi på jakt etter en ivrig maskinfører, som har lyst til å jobbe med måking i vinterhalvåret. Vi har vår base på Bjørkelangen, men har jobber i Oslo & Akershus. Per dags dato har vi mange jobber i Oslo området.

Søknadsfrist: snarest
Tiltredelse: snarest

Hos oss får du ordnede forhold, det er hektisk og sosialt. Vi kan love deg at ingen dag er lik den andre. Jobben består av snøbrøyting i Oslo & Akershus. Vi kan til tider få prosjekter på kort varsel da må du være god til å prioritere smart. I tillegg må du være fleksibel, da det blir perioder med kort utkallingsfrister.

Vi leter etter DEG som har den rette holdningen, du som har gnist og iver etter å bidra til at teamet du blir en del av presterer maksimalt. Du har den rette serviceholdningen og vet godt hvordan du løser store og små utfordringer på strak arm. Har du disse egenskapene ser vi frem til å ha deg med som maskinfører. Har du en traktor selv er dette en fordel, men vi har også flere traktorer du kan bruke.

Merli Service tilbyr med dette sesongoppdrag som maskinfører med mulighet for fast ansettelse. Vi oppfordrer i tillegg selvstendig næringsdrivende til å melde sin interesse, om arbeidsbeskrivelsen er i henhold til samme fagfelt.

Kvalifikasjoner:

  • Førerkort T & B (fordel med BE ).
  • Punktlighet, ryddighet & ansvarsbevisst.
  • Attester fra tidligere arbeidsforhold.
  • Fordel med anleggførerbevis
  • Erfaring med traktorkjøring i byen.

Manglende kurs vil bli gitt fra oss etter gjeldende fagfelt.
CV samt dokumentasjon og søknad sendes pr e-post. soknad@merliservice.no

Vil du hjelpe oss å lykkes som de beste banemontørene? KAN og VIL DU – er dette garantert jobben du har lett etter. Søk da vel!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *